Mijn naam is Eva Vink en ik ben fulltime allround  Permanente Make-Up Specialiste en Microblading Professional.

 

Ook ben ik docent Microblading en PMU specialist (CRKBO geregistreerd docent). Dit doe ik met veel aandacht, kennis, passie en plezier!

cocon-eva-7874DEF.jpg

Geboren talent!

Het zetten van permanente make-up is een meesterschap! Je moet hiervoor aanleg, talent en kleurgevoel hebben. Na jarenlang schilderen en tekenen ben ik dit vak gaan ontdekken en ik vind het geweldig om te doen en mijn klanten blij te maken!

Ik volg regelmatig Master Classes op hoog niveau in binnen- en buitenland. Deze uitmuntende vakkennis, samen met intelligente apparatuur en hoogwaardige pigmenten, verzekert je van langdurige en perfecte permanente make-up.

LOCATIE ZUID HOLLAND

Ik ben fulltime werkzaam in mijn eigen praktijk in Medisch Plein "de Kwikstaart" in Hendrik Ido Ambacht (tussen Dordrecht en Rotterdam). 

De afgelopen jaren heb ik ook ambulant gewerkt in Voorschoten, Delft en Hoogvliet maar vanwege de drukte in mijn eigen praktijk ben ik hiermee gestopt eind 2020.

Uiteraard is de praktijk GGD gekeurd en voldoet aan de hygiënische voorschriften en kun je de behandeling afrekenen met je betaalpas.

LinePerfection

Medisch Plein “de Kwikstaart”

Kamer 11

Witte de Withstraat 57

3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

Let op: ik werk uitsluitend op afspraak. Check de online agenda voor beschikbaarheid.

20190213_lineperfection-2682.jpg