top of page

Mijn naam is Eva Vink en ik ben fulltime allround  Permanente Make-Up Specialiste en Microblading Professional.

 

Ook ben ik docent Microblading en PMU specialist (CRKBO geregistreerd docent). Dit doe ik met veel aandacht, kennis, passie en plezier!

cocon-eva-7874DEF.jpg

GEBOREN TALENT

Het zetten van permanente make-up is een meesterschap! Je moet hiervoor aanleg, talent en kleurgevoel hebben. Na jarenlang schilderen en tekenen ben ik dit vak gaan ontdekken en ik vind het geweldig om te doen en mijn klanten blij te maken!

Ik volg regelmatig Master Classes op hoog niveau in binnen- en buitenland. Deze uitmuntende vakkennis, samen met intelligente apparatuur en hoogwaardige pigmenten, verzekert je van langdurige en perfecte permanente make-up.

LOCATIE ZUID HOLLAND

Ik ben fulltime werkzaam in mijn eigen praktijk aan de Klarinetsingel 138 in Zwijndrecht. Na 3 hele fijne jaren gewerkt te hebben in mijn praktijk in Medisch Plein "de Kwikstaart" in Hendrik Ido Ambacht, zijn we in oktober 2021 verhuisd naar een woning met een eigen en aparte praktijkruimte. Na een fikse verbouwing is het een hele fijne werkplek en klanten voelen zich snel op hun gemak. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Ik ben gestart in 2014 met mijn praktijk in Vlaardingen en vervolgens als zelfstandige ingehuurd door Cocon Cosmetics in Vlaardingen. In 2017 zijn wij verhuisd naar Zwijndrecht en heb ik weer mijn eigen praktijk opgestart. Eerst in Ridderkerk, daarna Hendrik Ido Ambacht en nu in Zwijndrecht . Ook heb ik de afgelopen jaren ambulant gewerkt in Voorschoten bij Fränds, in Delft bij Yvette van Zon en in Hoogvliet bij Bloss, maar vanwege de drukte in mijn eigen praktijk ben ik hiermee gestopt eind 2020. 

Uiteraard is de praktijk GGD gekeurd en voldoet aan de hygiënische voorschriften en kun je de behandeling contant afrekenen of met je betaalpas. 

PRIVÉ OVER EVA

Mijn klanten weten dat ik een open boek ben, dus een kijkje in mijn privé leven is inherent aan LinePerfection. Ik ben geboren op 5 september 1980 en sinds 2008 samen met mijn man Jorden. 

 

Ik ben "moeder" van onze Labradoodle Beer en onze Roemeense straathond Bobbi. We zijn elke dag te vinden in het bos of natuurgebied hier om de hoek. Elke dag genieten en doen waar je plezier en voldoening uithaalt! Dat is mijn levensmotto.

Daarom geniet ik elke dag van mijn klanten en mijn passie voor permanente make-up!

foto bobbi beer eva.jpg

LinePerfection

Voorheen in Medisch Plein “de Kwikstaart"

Hendrik-Ido-Ambacht

LinePerfection

Vanaf 1 december 2021 is LinePerfection gevestigd aan de Klarinetsingel 138

3335DE  Zwijndrecht 

praktijk 2.HEIC
LinePerfection
Vanaf 1 december 2021 is Lineperfection gevestigd
aan de Klarinetsingel 138 in
Zwijndrecht.
Logo
bottom of page