Mijn naam is Eva Vink en ik ben fulltime allround  Permanente Make-Up Specialiste en Microblading Professional.

 

Ook ben ik docent Microblading en PMU specialist (CRKBO geregistreerd docent). Dit doe ik met veel aandacht, kennis, passie en plezier!

cocon-eva-7874DEF.jpg

GEBOREN TALENT

Het zetten van permanente make-up is een meesterschap! Je moet hiervoor aanleg, talent en kleurgevoel hebben. Na jarenlang schilderen en tekenen ben ik dit vak gaan ontdekken en ik vind het geweldig om te doen en mijn klanten blij te maken!

Ik volg regelmatig Master Classes op hoog niveau in binnen- en buitenland. Deze uitmuntende vakkennis, samen met intelligente apparatuur en hoogwaardige pigmenten, verzekert je van langdurige en perfecte permanente make-up.

LOCATIE ZUID HOLLAND

Ik ben fulltime werkzaam in mijn eigen praktijk in Medisch Plein "de Kwikstaart" in Hendrik Ido Ambacht (tussen Dordrecht en Rotterdam). 

De afgelopen jaren heb ik ook ambulant gewerkt in Voorschoten, Delft en Hoogvliet maar vanwege de drukte in mijn eigen praktijk ben ik hiermee gestopt eind 2020. Vanaf 1 december 2021 verhuist de praktijk naar de Klarinetsingel 138 in Zwijndrecht. 

Uiteraard is de praktijk GGD gekeurd en voldoet aan de hygiënische voorschriften en kun je de behandeling afrekenen met je betaalpas.

PRIVÉ OVER EVA

Mijn klanten weten dat ik een open boek ben, dus is een kijkje in mijn privé leven inherent aan LinePerfection. Ik ben geboren op 5 september 1980 en sinds 2008 samen met mijn lieve vriend en verloofde Jorden. We zouden dit jaar gaan trouwen maar door de Corona hebben we dit verzet naar 1 juli 2022.

 

We wonen in de wijk Oudelands Ambacht in Zwijndrecht en gaan in oktober verhuizen naar de Klarinetsingel 138. We kunnen lopend verhuizen, het is namelijk 100 meter verder van onze huidige woning. Aan het huis zit een zeer ruime praktijk! Ideaal om werk en privé te combineren.

 

Ik ben "moeder" van onze Labradoodle Beer en onze Roemeense straathond Bobbi. We zijn elke dag te vinden in het bos of natuurgebied hier om de hoek. Elke dag genieten en doen waar je plezier en voldoening uithaalt! Dat is mijn levensmotto.

Daarom geniet ik elke dag van mijn klanten en mijn passie voor permanente make-up!

foto bobbi beer eva.jpg

LinePerfection

Medisch Plein “de Kwikstaart”

Kamer 11

Witte de Withstraat 57

3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

Let op: ik werk uitsluitend op afspraak. Check de online agenda voor beschikbaarheid.

LinePerfection

Vanaf 1 december 2021 is LinePerfection gevestigd aan de Klarinetsingel 138

3335DE  Zwijndrecht 

Let op: ik werk uitsluitend op afspraak. Check de online agenda voor beschikbaarheid.

20190213_lineperfection-2682.jpg
Nieuw logo deel 2.png
Vanaf 1 december 2021 is Lineperfection gevestigd
aan de Klarinetsingel 138 in
Zwijndrecht.
BEELDMERK LOS.png