top of page

Vanochtend, samen met mijn dochter een bezoekje gebracht aan de salon. Best spannend was het wel. In alle rust, werden onze wensen besproken, en gaf ze ons een goed advies. Met oog voor detail, en perfectie werden onze wenkbrauwen getatoeëerd. Wow, wat netjes en wat een verschil!

Hygiënisch te werk gaan, staat hoog in het vaandel bij Eva! Kortom wij zijn zeer tevreden met het prachtige resultaat!
Recente blogposts

Alles weergeven

Diana Hiwat ⭐⭐⭐⭐⭐

Vandaag na veel twijfel, mijn wenkbrauwen bij Eva laten doen. Wat een lieve vrouw. Ik voelde mij echt welkom. Haar werkwijze is heel professioneel en ze neemt echt de tijd voor je. Heel blij met het

Gwenlee Darsovieira ⭐⭐⭐⭐⭐

Gisteren voor de derde keer mijn wenkbrauwen laten doen en de eerste keer bij Eva, ik wou dat ik haar eerder had ontmoet, dan had ik de ellende van de vorige twee keer niet mee hoeven te maken, het ui

Anoucke van Hiel ⭐⭐⭐⭐⭐

Super professioneel, Eva een kundige en super leuke meid! Heel blij met mijn wenkies die na het douchen een regenbui of sauna nog bij mij zijn

Commentaires


LinePerfection
Vanaf 1 december 2021 is Lineperfection gevestigd
aan de Klarinetsingel 138 in
Zwijndrecht.
Logo
bottom of page