Vanochtend, samen met mijn dochter een bezoekje gebracht aan de salon. Best spannend was het wel. In alle rust, werden onze wensen besproken, en gaf ze ons een goed advies. Met oog voor detail, en perfectie werden onze wenkbrauwen getatoeëerd. Wow, wat netjes en wat een verschil!

Hygiënisch te werk gaan, staat hoog in het vaandel bij Eva! Kortom wij zijn zeer tevreden met het prachtige resultaat!
Recente blogposts

Alles weergeven

Diana Hiwat ⭐⭐⭐⭐⭐

Vandaag na veel twijfel, mijn wenkbrauwen bij Eva laten doen. Wat een lieve vrouw. Ik voelde mij echt welkom. Haar werkwijze is heel professioneel en ze neemt echt de tijd voor je. Heel blij met het

Gwenlee Darsovieira ⭐⭐⭐⭐⭐

Gisteren voor de derde keer mijn wenkbrauwen laten doen en de eerste keer bij Eva, ik wou dat ik haar eerder had ontmoet, dan had ik de ellende van de vorige twee keer niet mee hoeven te maken, het ui

Anoucke van Hiel ⭐⭐⭐⭐⭐

Super professioneel, Eva een kundige en super leuke meid! Heel blij met mijn wenkies die na het douchen een regenbui of sauna nog bij mij zijn

Nieuw logo deel 2.png

+31 6 52 63 99 93


info@lineperfection.nl

 

Witte de Withstraat 57

3342 TV Hendrik Ido Ambacht

Nieuws | Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 Q Designs - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds