top of page

Normaal schrijf ik nooit een recensie maar eva verdiend dat. Je ziet op Facebook zoveel permanente make up voorbij komen meestal met nep foto's of van mensen met allemaal dezelfde vorm wenkbrauwen wat ik zo gaaf vind aan eva elke wenkbrauw die zei zet is anders dus er word goed naar je gezicht gekeken wat bij je past. Na veel jaar alles te hebben gevolgd omdat ik al permanente wenkbrauwen had maar totaal verkeerd gezet is heb ik toch de stap durven zetten en ze heeft ook nog is de perfecte eyeliner bij mij gezet eva dank je wel en ik ben echt de makkelijkste niet. In januari terug voor de nabehandeling van de wenkbrauwen dan ga ik weer perfect door het leven haha
Recente blogposts

Alles weergeven

Diana Hiwat ⭐⭐⭐⭐⭐

Vandaag na veel twijfel, mijn wenkbrauwen bij Eva laten doen. Wat een lieve vrouw. Ik voelde mij echt welkom. Haar werkwijze is heel professioneel en ze neemt echt de tijd voor je. Heel blij met het

Heidi de Jong ⭐⭐⭐⭐⭐

Vanochtend, samen met mijn dochter een bezoekje gebracht aan de salon. Best spannend was het wel. In alle rust, werden onze wensen besproken, en gaf ze ons een goed advies. Met oog voor detail, en per

Gwenlee Darsovieira ⭐⭐⭐⭐⭐

Gisteren voor de derde keer mijn wenkbrauwen laten doen en de eerste keer bij Eva, ik wou dat ik haar eerder had ontmoet, dan had ik de ellende van de vorige twee keer niet mee hoeven te maken, het ui

Comentários


LinePerfection
Vanaf 1 december 2021 is Lineperfection gevestigd
aan de Klarinetsingel 138 in
Zwijndrecht.
Logo
bottom of page